Unul dintre cei mai puternici jucători din FIFA 21 a primit un super card din partea Electronic Arts

Autor: Vlad Ionescu | 04.11.2020
Unul dintre cei mai puternici jucători din FIFA 21 a primit un super card din partea Electronic Arts
Foto: EA Sports

Rulebreakers, evenimentul pentru FIFA 21 al celor de la EA Sports, continuă să ofere gamerilor o mulțime de jucători și de carduri speciale. Pe lângă pachetele promoționale din cadrul evenimentului, creatorii FIFA 21 oferă de asemenea și carduri de jucători gratuite, pentru utilizatorii ce vor să economisească monede în mod FIFA Ultimate Team.

Noul card din seria Rulebreakers este al jucătorului Adebayo Akinfenwa, pe poziția de atacant central. Cu un OVR de 74, atacantul are o viteză de 81, compusă dintr-o accelerație de 79 și un sprint de 83. Șutul jucătorului de 80 îi oferă o poziționare de 85 și o putere a șutului de 90, atribute foarte bune pentru un jucător pe poziția sa. Cel mai bun atribut al atacantului este însă puterea fizică de 90, ce constă într-o forță de 99 și o agresivitate de 85. Pe partea tehnică, jucătorul a primit 2 stele pentru Skill Moves și 3 stele pentru Weak foot.

Cardul jucătorului, îmbunătățit de EA Sports!

EA Sports a reușit să îi imbunătățească cele mai importante atribute ale jucătorului, inclusiv Șutul (+16), Dribling-ul (+18), Viteza (+39) și Puterea fizică (+9), comparativ cu varianta Silver a jucătorului, de OVR 65. Cardul clasic al atacantului este cotat la o valoare de 3100 de monede pe piața de transfer, în funcție de platforma pe care o folosiți. Acesta nu este primul card special al jucătorului, atacantul fiind inclus de asemenea și într-un eveniment important al ediției trecute de FIFA 20.

Aplicând o chimie de tipul „Hunter” pe cardul jucătorului, atacantul ajunge la o viteză și un șut foarte bun, în special pentru un fotbalist ce poate fi obținut gratuit. 

  • Loving Liverpool: joacă trei meciuri cu minimum un jucător de la Liverpool în Live FUT Friendly: No Boundaries.
  • Heading Up:Înscrie un gol cu capul în două meciuri separate de Live FUT Friendly: No Boundaries.
  • Championship Class:Înscrie trei golouri folosind jucători din EFL Championship în Live FUT Friendly: No Boundaries.
  • Unleash the Beast:Înscrie în două victorii separate folosind jucători cu o putere fizică de minimum 81 în Live FUT Friendly: No Boundaries.

Sursa: Futbin.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News