Knockout City promite și o experiență audio autentică. Coloana sonoră poate fi ascultată chiar acum

Autor: Cosmin Aionita | 07.05.2021
Knockout City promite și o experiență audio autentică. Coloana sonoră poate fi ascultată chiar acum
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts a anunțat că Velan Studios va aduce cunoscutul sunet „Thwack” (zgomotul pe care îl produce o minge de dodgeball) în Knockout City, jocul multiplayer de tip “dodgebrawl” care va fi lansat pe 21 mai. Pentru a le oferi jucătorilor o experiență cât mai autentică în universul Knockout City, în care componenta audio promite să fie la fel de importantă precum cea vizuală, Velan Studios prezintă procesul derulat pentru dezvoltarea sunetelor specifice jocului, care contribuie la crearea unei experiențe interactive, în cadrul unui material video de tip Dev Diary, pe care îl puteți viziona mai jos.

De asemenea, echipa de la Velan Studios a dezvăluit colaborarea cu duoul Sonny și Matt (The Soundlings), cunoscuți pentru proiectele de sonic visions și pentru coloanele sonore ale unor filme sau seriale precum Shazam! (DC), Lovecraft Country (HBO) sau Narcos Mexico (Netflix). Cei doi au contribuit la crearea coloanei sonore originale din Knockout City, care include 19 melodii diferite. În timpul jocului, utilizatorii vor putea asculta muzică prin intermediul postului de radio integrat, „KO City Pirate Radio”, care include piese de la diferite trupe și personaje, create de The Soundlings, aceștia analizând peste 30 de genuri muzicale pentru realizarea unei coloane sonore personalizate și adecvate jocului.

Coloana sonoră este deja disponibilă prin intermediul seriviciilor de streaming

Mai mult, coloana sonoră a jocului Knockout City poate fi ascultată chiar acum pe Spotify, Apple Music și alte platforme digitale.

De asemenea, Matt Pirog, Audio Director în cadrul echipei producătoare, explică detaliile referitoare la modul în care Velan Studios a experiementat cu mai multe stiluri audio pentru a crea sunetele retro futuristice ale Knockout City, care îi avertizează pe jucători cu privire la ce se întâmplă în jurul lor, dar și la contribuțiile echipei în dublarea vocilor, care aduc o notă personală fiecărui personaj în parte.

Knockout City va fi disponibil începând din 21 mai 2021 pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch si PC (prin Origin, Steam și Epic Games Store). Jocul va fi inclus și în cadrul abonamentelor EA Play și Xbox Game Pass Ultimate. Knockout City va oferi suport pentru multiplayer cross-platform și progresie comună pe toate platformele. La momentul lansării, jucătorii vor avea acces o ediție trial gratuită a întregului jocul, pentru o perioadă limitată de timp, iar, după acest interval, vor putea alege să achiziționeze jocul complet în schimbul unui preț echivalent cu 19,99€.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News