Knockout City va fi inclus în abonamentul EA Play. Când se lansează jocul

Autor: Cosmin Aionita | 27.04.2021
Knockout City va fi inclus în abonamentul EA Play. Când se lansează jocul
Foto: Electronic Arts

Un million de download-uri, 116 milioane de minute jucate și peste 63 de milioane de KO-uri. Acestea sunt statisticile cu care se laudă beta-ul cross-platform al jocului Knockout City. Realizat de Velan Studios (producătorii lui Mario Kart Live: Home Circuit) și publicat de Electronic Arts, Knockout City urmează să fie lansat pe 21 mai 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Inclus în abonamentul EA Play

Mai mult, cei de la Electronic Arts au confirmat că jocul Knockout City va fi inclus în abonamentul EA Play, abonații având posibilitatea de a-l juca în mod gratuit. Și nu, nu este vorba despre EA Play Pro, varianta superioară a serviciului ce include acces la toate aparițiile noi de la Electronic Arts, ci de versiunea de bază a abonamentului EA Play.

Pe lângă accesul la Knockout City, abonații EA Play beneficiază de “The Vault”, o colecție de jocuri de la Electronic Arts, precum The Sims 4, Need for Speed Heat sau Titanfall 2, ce primește update-uri în fiecare lună. Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Play oferă o reducere de preț de 10% pentru orice achiziție digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

Mai mult, beneficiile EA Play fiind incluse și în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate, și abonații la acest serviciu Microsoft vor beneficia de acces gratuit la Knockout City începând cu 21 mai.

Dodgeball online pentru toată lumea

Knockout City este un titlu multiplayer de echipă, plin de acțiune, care își propune să aducă îndemânare, profunzime și stil jocului de dodgeball. Jocul va putea fi abordat în partide 3v3, 4v4, meciuri rapide în Street Play, partide competitive în League Play și va oferi suport și pentru sesiuni de joc private. Knockout City va include cinci hărți, precum și posibilitatea de a juca multiplayer online cross-platform între toate edițiile jocului.

Knockout City va fi lansat pe 21 mai 2021, în versiuni pentru PlayStation 4 (jucabilă și pe PlayStation 5), Xbox One (jucabilă și pe Xbox Series X|S), Nintendo Switch și PC (Steam și Origin). Cei care nu sunt abonați la serviciile EA Play sau Xbox Game Pass Ultimate vor putea achiziționa jocul în schimbul unui preț echivalent cu 19,99€.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News