Max Verstappen, dublul campion mondial Formula 1, a semnat cu EA Sports

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2023
Max Verstappen, dublul campion mondial Formula 1, a semnat cu EA Sports
Foto: Verstappen.com

Electronic Arts a dezvăluit că label-ul său EA Sports, lider în industria jocurilor video sportive, a semnat un parteneriat cu Max Verstappen, dublul campion mondial în Formula 1 (2021, 2022). Prin intermediul acestei colaborări, pilotul echipei Oracle Red Bull Racing va colabora cu publisher-ul pentru a crea conținut pentru portofoliul EA Sports. De asemenea, înțelegerea include și sponsorizarea lui Max Verstappen în sezonul 2023, branding-ul EA Sports urmând să fie inclus pe casca pilotului.

Max este un concurent perseverent și un adevărat campion, care împărtășește pasiunea pentru jocuri cu noi. Ne bucurăm să lucrăm cu el, chiar în timp ce scrie istorie în Formula 1, pentru că este unul din cei mai buni atleți din lume care poate aduce fanii împreună în experiențele EA SPORTS.

– Andrea Hopelain, SVP Brand pentru EA Sports & Racing.

Fie că este vorba despre jocuri alături de prieteni sau de a rămâne în competiție și în afara pistei, EA Sports a însemnat mereu o mare parte a vieții mele. EA Sports e un brand emblematic pentru multe milioane de fani și mă bucur să-l reprezint în sezonul 2023.

– Max Verstappen, pilot Red Bull Racing și dublu campion mondial în Formula 1

În ultimele două sezoane, Max Verstappen a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume ale sportului. Max a câștigat primul Campionat Mondial FIA Formula 1 în ultima cursă a sezonului din 2021, iar în 2022 a dominat clasamentul, obținând titlul de Campion în cadrul Marelui Premiu al Japoniei, cu patru curse înainte de finalizarea sezonului.

Rămâne de văzut dacă, în urma acestei colaborări, pilotul olandez se va regăsi și pe coperta viitorului joc al seriei de jocuri F1, produse de Codemasters și EA Sports.

Max Verstappen EA
Foto: Verstappen.com

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News