Max Verstappen îi provoacă pe jucători să îi depășească recordul în EA SPORTS F1 23

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2023
Max Verstappen îi provoacă pe jucători să îi depășească recordul în EA SPORTS F1 23
Foto: EA Sports

Electronic Arts sărbătorește astăzi reluarea sezonului F1 cu noi provocări și actualizări în EA SPORTS F1 23. Primele două „Pro Challenges” urmează să fie lansate, fanii având posibilitatea să concureze cu ambasadorii EA SPORTS Max Verstappen și Charles Leclerc, în curse împotriva ghost-urilor acestora în F1 23. Max Verstappen lansează provocarea prin intermediul unui nou video și invită jucătorii să concureze împotriva lui pe circuitul Zandvoort. Daniel Ricciardo își face, de asemenea, revenirea binevenită în joc, aducând în plus un circuit actualizat în Singapore și mai multe provocări în modul „F1 World”.

Suntem mai mult decât încântați de lansarea noii funcționalități „Pro Challenge” în „F1 World”. Aceasta le va da jucătorilor posibilitatea de a se implica direct și de a concura împotriva piloților lor favoriți în joc, fiind ceea ce ne-am dorit întotdeauna să oferim. ‘F1 World’ va continua să evolueze, cu tot mai multe momente în care jucătorii își vor putea testa abilitățile de pilotare virtuală împotriva eroilor lor din lumea reală.

– Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters

Cea mai recentă actualizare va include o serie de conținut nou de care fanii se vor putea bucura, inclusiv revenirea lui Daniel Ricciardo în F1 23. Începând cu 29 august, jucătorii pot juca din perspectiva simpaticului pilot australian, precum și să se bucure de noua configurație a circuitului Marina Bay, care a fost actualizată pentru a reflecta modificările din lumea reală a mai multor șicane.

Cea de-a treia actualizare a coeficienților piloților va urma pe 19 septembrie, urmând să actualizeze profilurile piloților pentru a corespunde performanțelor din viața reală.

Mai multe provocări „F1 World” vor fi disponibile pe parcursul lunii septembrie, inclusiv cinci evenimente „F1 Replay” și noi evenimente Scenario create de studio, cu Valtteri Bottas, Logan Sargeant și Lando Norris, care îi vor pune la încercare chiar și pe cei mai experimentați veterani. ‘F1 World’ va continua să ofere actualizări periodice ale jocului, oferindu-le jucătorilor recompense exclusive, inclusiv obiecte în ediție specială, cum ar fi monopostul Alfa Romeo F1 Team x BOOGIE adăugat recent.

Pe lângă faptul că pot concura pe fiecare circuit al sezonului din 2023 cu toate echipele și piloții, jucătorii pot trăi povestea Formulei 1 în „Braking Point 2”, captivantul mod Story din F1 23, și își pot crea propria istorie prin intermediul diferitelor moduri single și multiplayer, inclusiv popularul „My Team”.

F1 23 este jocul oficial al FIA Formula One World Championship, fiind disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam).

Max Verstappen F1 23
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News