Micro Machines World Series, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 20.01.2017
Micro Machines World Series, anunţat oficial

Codemasters, în colaborare cu publisher-ul Koch Media, a dezvăluit azi Micro Machines World Series, continuarea seriei începută în prima jumătate a anilor ’90.

Noul Micro Machines World Series reînvie formula jocului de curse cu maşini în miniatură, urmând să ofere 12 astfel de vehicule, ce vor putea fi pilotate în medii de joc precum grădina, bucătaria sau ateleriul, toate reproduse acum cu ajutorul graficii HD de înaltă calitate.

Pe lângă modurile de joc clasice precum Race sau Elimintation, Micro Machines World Series va introduce şi noile Battle Arenas, în care jucătorii se vor putea înfrunta între ei sau împotriva AI-ului. Nu vor lipsi nici modurile de jocuri multiplayer pe echipe, cum ar fi Capture The Flag sau King of The Hill. Componenta multiplayer a jocului va permite meciuri sau curse pentru până la 12 jucători online sau patru jucători pe acelaşi sistem în splitscreen.

Fiecare dintre cele 12 modele de maşinuţe vor beneficia de propriul loadout de arme şi abilităţi, acestea urmând să poate fi personalizate în amănunt. Cei de la Codemasters promit de asemenea că schema de control din Micro Machines World Series va fi simplă şi accesibilă pentru jucătorii de toate vârstele.

Micro Machines World Series este aşteptat pe 21 aprilie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Micro Machines World Series

Micro Machines World SeriesMicro Machines World Series

Urmărește Go4Games.ro pe Google News