Moto Racer 4, dezvăluit în mod oficial

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2016
Moto Racer 4, dezvăluit în mod oficial

Se pare că studioul Microids are gânduri foarte serioase de când şi-a anunţat revenirea în industria jocurilor video. Pe lângă Syberia 3, de care am tot vorbit în ultima vreme, Microids a anunţat că lucreaza la Moto Racer 4, cel de-al patrulea joc al seriei de curse arcade cu motociclete (trilogia iniţială a fost dezvoltată de studioul Delphine Software).

Moto Racer 4 va reveni la acelaşi concept iniţial, la cârma proiectului aflându-se Paul Cuisset, designer-ul seriei originale. Noul joc este construit folosind Unreal Engine 4, iar echipa producătoare promite că va rula la un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Moto Racer 4 promite nu mai puţin de 15 moduri de joc, single şi multiplayer, dintre care nu vor lipsi: Single Race, Championship, Time Trial, King of the Hill, Last Man Standing, Survival, Catch-Up, Wolf Pack, Ghost Bike sau Golden Helmet. De asemenea, va exista multiplayer local splitscreen, precum şi multiplayer online pentru până la 10 jucători, precum şi posibilitatea de personaliza motocicletele şi piloţii.

Moto Racer 4 este aşteptat pe 13 octombrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Mac.

Moto Racer 4

Moto Racer 4Moto Racer 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News