MXGP 2020 este jocul oficial al Campionatului Mondial de Motocross

Autor: Cosmin Aionita | 29.09.2020
MXGP 2020 este jocul oficial al Campionatului Mondial de Motocross

Studioul italian Milestone a anunțat MXGP 2020, noul joc oficial al campionatului FIM Motocross World Championship, acesta urmând să fie lansat pe 10 decembrie 2020, pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și PC (prin Steam).

O experiență autentică, personalizabilă

MXGP 2020 va oferi întreaga experiență a sezonului actual din MXGP, cu toți cei 68 de piloți aferenți celor două clase (MXGP și MX2), precum și cele 19 circuite oficiale. Jucătorii vor putea opta între a se alătura unei echipe deja existente sau a-și crea propriul team de motocross.

De asemenea, pe lângă cele 19 circuite din campionatul oficial MXGP, jucătorii își vor putea crea propriile trasee folisind Track Editor-ul inclus, ce va beneficia de îmbunătățiri față de anii trecuți. De această dată, prin intermediul noii opțiuni Heightmaps, se vor putea crea circuite pe dealuri sau munți, crescând astfel nivelul de realism al traseelor concepute de comunitate. Editorul va oferi acum patru tipuri separate de teren: Plain, Quarry, Vineyard și Forest, pentru a crea circuite cât mai variate, ce vor putea fi partajate online cu prietenii.

Prin intermediul modului Playground, jucătorul va putea explora liber un decor inspirat din fiordurile norvegiene, fie în mod solo, fie alături de încă trei prieteni. În ideea de a condimenta modul Playground, acum vor putea fi plasate și waypoint-uri pentru a crea curse dedicate unui numîr maxim de patru jucători.

MXGP 2020

Multiplayer îmbunătățit

Acestea nu sunt singurele îmbunătățiri pe care MXGP 2020 le va aduce în privința modurilor de joc multiplayer: vor fi folosite acum servere dedicate pentru o experiență de joc fără lag, iar modul Race Director va permite crearea de turnee online personalizate. Se vor putea decide elemente precum plasarea pozițiilor de start, penalizările sau camerele prin care să fie redată acțiunea.

Nu în ultimul rând, jucătorii de MXGP 2020 vor avea ocazia de a-și personaliza în detaliu piloții de motocross: jocul va oferi peste 10 000 de item-uri cosmetice, licențiate de la sponsori din lumea acestui sport cu motor. Pe lângă personalizările cosmetice, performanța motocicletelor va putea fi de asemenea îmbunătățită prin aplicarea unor upgrade-uri inspirate de sportul real.

MXGP 2020 își va face apariția pe 10 decembrie 2020, în versiuni pentru pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și PC (Steam).

MXGP 2020

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News