NBA 2K Playgrounds 2 – dată de lansare, trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 19.09.2018
NBA 2K Playgrounds 2 – dată de lansare, trailer şi imagini noi

După o perioadă destul de complicată, în care jocul mai întâi a fost programat pentru sfârşitul primăverii acestui an, apoi amânat, pentru a sfârşi prin a fi incorporat în “familia” NBA 2K a celor de la 2K Games, NBA 2K Playgrounds 2 are în sfârşit o dată de lansare finală: 16 octombrie 2018. Cu această ocazie, a fost oferit un nou trailer pentru joc, precum şi imagini noi, grupate în galeria de mai jos.

Produs de studioul Saber Interactive, NBA 2K Playgrounds 2 propune o abordare arcade pură a baschetului, iar modul Playgrounds Championship va introduce leaderboard-uri la nivel mondial, atât pentru modurile de joc solo, cât şi pentru divizille abordate în mod cooperativ. Season Mode va recrea, pentru pasionaţii de single player, experienţa unui an întreg din NBA, trecând prin meciurile din sezonul regulat şi înfruntările din play-off, pentru a sfârşi în finala campionatului.

NBA 2K Playgrounds 2 va include, în momentul lansării, o selecţie de peste 300 de baschetbalişti jucabili (în activitate sau retraşi), dintre care nu vor lipsi legendarii Michael Jordan, Kobe Bryant sau Kareem Abdul-Jabbar, fiecare urmând să beneficieze de propriile mişcări speciale. Post lansare, viitoarele update-uri ale jocului vor adăuga alţi aproape 200 de baschetbalişti. Meciurile vor avea loc în zece arene spectaculoase, plasate peste tot pe glob (Washington D.C., St. Louis, Seoul, Australia etc.), mai multe astfel de arene urmând să fie adăugate ulterior. Pe coloana sonoră din NBA 2K Playgrounds 2 vom regăsi artişti precum Run The Jewels, Oddisee sau DJ Premier.

NBA 2K Playgrounds 2 va fi lansat pe 16 octombrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC, la un preţ echivalent cu 29,99€ (139,90 lei pe PlayStation Store).

NBA 2K Playgrounds 2

NBA 2K Playgrounds 2NBA 2K Playgrounds 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News