NBA Playgrounds 2, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2018
NBA Playgrounds 2, anunţat oficial

Studioul Saber Interactive a dezvăluit NBA Playgrounds 2, ce de-al doilea joc al seriei care a debutat anul trecut pe console şi PC. Vom avea parte de aceeaşi abordare arcade a baschetului, cu meciuri 2 vs. 2, dar cu o selecţie îmbogăţită de moduri de joc (atât locale, cât şi online), dar şi cu noi terenuri de joc de pe tot mapamondul.

Modul Playgrounds Championship va introduce leaderboard-uri la nivel mondial, atât pentru modurile de joc solo, cât şi pentru divizille abordate în mod cooperativ. Season Mode va recrea, pentru pasionaţii de single player, experienţa unui an întreg din NBA, trecând prin meciurile din sezonul regulat şi înfruntările din play-off, pentru a sfârşi în finala campionatului. Partea de multiplayer va primi îmbunătăţiri în ceea ce priveşte rutinele de matchmaking, servere dedicate, posibilitatea de a aborda meciuri online în 4 jucători şi multe altele.

NBA Playgrounds 2 va include, în momentul lansării, o selecţie de peste 200 de baschetbalişti jucabili (în activitate sau retraşi), dintre care nu vor lipsi nume precum Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson sau Larry Bird. Evident, fiecare va beneficia de propriile mişcări speciale, AI îmbunătăţit şi noi modele şi animaţii.

NBA Playgrounds 2 este aşteptat în cursul anului 2018, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

NBA Playgrounds 2

NBA Playgrounds 2NBA Playgrounds 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News