Need for Speed 2017 – primele detalii

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2017
Need for Speed 2017 - primele detalii

Ghost Games, studioul format de Electronic Arts pentru a se ocupa de jocurile seriei Need for Speed, a anunţat că lucrează la un nou titlu NFS ce urmează să fie lansat până la finalul acestui an. Momentan nu a fost confirmată încă denumirea acestui nou Need for Speed, mai multe detalii urmând a fi dezvăluite la EA Play, eveniment planificat pentru prima parte a lunii iunie, înainte de E3 2017.

Conform celor de la Ghost Games, a fost luat în considerare tot feedback-ul strâns în urma apariţiei jocului precedent al seriei (Need for Speed, lansat în toamna anului 2015), multe dintre sugestiile venite din partea comunităţii urmând să fie implimentate în noul NFS. Spre exemplu, posibilităţile extinse de personalizare a maşinilor vor fi prezente şi un noul joc, fiind de asemenea confirmată prezenţa poliţiei în viitorul Need for Speed.

De asemenea, lumea de joc va suferi modificări evidente, producătorii dorind să creeze un mediu nu numai impresionant din punct de vedere grafic, dar şi foarte divers în ceea ce priveşte posibilităţile oferite pentru gameplay, cu întreceri ce pot începe pe asfaltul fierbinte al unui oraş şi sfârşi pe terenul accidentat dintr-un canion, spre exemplu.

Şi, ca urmare a plângerilor primite din cauza celui mai recent joc al seriei, noul Need for Speed va oferi o experienţă single player abordabilă în întregime offline, cu posibilitatea de a pune pauză în orice moment al jocului.

Cel mai probabil, noul joc al seriei Need for Speed va fi dezvăluit în cadrul EA Play 2017, eveniment ce urmează să se desfăşoare în perioada 10-12 iunie 2017.

Need for Speed 2017

Urmărește Go4Games.ro pe Google News