Need for Speed – cum se execută drift-urile în noul joc

Autor: Cosmin Aionita | 29.10.2015
Need for Speed – cum se execută drift-urile în noul joc

Săptămâna viitoare se lansează noul joc al seriei Need for Speed. Colegii de la canalul de YouTube Arekkz Gaming s-au gândit să realizeze un mini-tutorial despre cum se execută drift-urile în noul NFS. Pe lângă instrucţiunile din clipul de mai jos, ne permitem să mai recomandăm alegerea unei maşini potrivite pentru drift şi tunarea acesteia în prealabil pentru acest tip de întreceri.

Need for Speed va oferi cele mai avansate opţiuni de personalizare a maşinilor din întreaga serie, va fi inspirat din cultura urbană de ”street racing” si se va desfăşura într-un mediu de joc deschis, pe timp de noapte. Jocul va beneficia de un fir narativ puternic, ce va fi expus prin intermediul secvenţelor cinematice live action (cu actori reali). Aici puteţi consulta lista completă a maşinilor ce se vor regăsi în noul NFS.

Need for Speed va fi disponibil pe 3 noiembrie 2015 (America de Nord) şi 5 noiembrie 2015 (Europa şi restul lumii) în versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Fanii seriei de pe PC vor fi nevoiţi să aştepte noul joc până în primăvara lui 2016.

NFS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News