Need for Speed Hot Pursuit Remastered a primit un update cu optimizări pentru PS5 și Xbox Series X

Autor: Cosmin Aionita | 26.02.2021
Need for Speed Hot Pursuit Remastered a primit un update cu optimizări pentru PS5 și Xbox Series X

Need for Speed Hot Pursuit Remastered tocmai a primit un nou update (v1.3), ce aduce o serie de îmbunătățiri, repară anumite bug-uri, dar și adaugă funcționalitate nouă.

4K și 60fps pe noile console

Pentru început, posesorii de console PlayStation 5 și Xbox Series X primesc un nou mod de afișare (Maximized), ce redă jocul în rezoluție 4K la un framerate de 60 de cadre pe secundă.

De asemenea, de aceste îmbunătățiri vizuale vor putea profita și utilizatorii de console PlayStation 4 Pro și Xbox One X, cu mențiunea de framerate-ul va fi deblocat, oscilând la valori de 50+ fps.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

A fost adăugat un wrap editor

În privința funcționalității jocului, acest update pentru NFS Hot Pursuit Remastered adaugă un nou așa-zis wrap editor (editor pentru personalizarea aspectului vizual al mașinilor), ce va permite jucătorilor să-și creeze propriile design-uri pentru culorile, simbolurile și vopseaua ce se aplica mașinilor din joc.

Pentru cei obișnuiți cu funcția din Need for Speed Heat, wrap editor-ul din Hot Pursuit Remastered livrează o experiență similară. Fiecare bolid va beneficia și de câteva design-uri predefinite, ce vor putea fi aplicate din ecranul ce permite selectarea culorii mașinii.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Există totuși câteva mențiuni legate de acest wrap editor:

  • Design-urile create de jucători nu pot fi partajate între aceștia
  • Design-urile personalizate vor fi vizibile însă în cursele online, inclusiv în cele cross-platform
  • Limita de decal-uri ce pot fi aplicate într-un singur wrap este de 300 (sau 100MB)
  • A fost adăugată o funcție pentru ca jucătorii să poată raporta design-urile indecente la sfârșitul fiecărei curse online

Need for Speed Hot Pursuit Remastered este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4 (jucabilă și pe PlayStation 5), Xbox One (jucabilă și pe Xbox Series X|S), Nintendo Switch și PC (Origin și Steam).

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News