Need for Speed – imagini noi şi înscrieri pentru beta

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2015
Need for Speed – imagini noi şi înscrieri pentru beta

Electronic Arts şi studioul Ghost Games au lansat o serie de imagini noi din Need for Speed, demonstrând astfel complexitatea sistemului de personalizare a maşinilor ce se va regăsi în noul joc al seriei.

Astfel, conform producătorilor, următoarele elemente ale maşinilor vor putea fi ajustate: pneurile, discurile de frână, jantele (model, culoare, dimensiuni), garda la sol, unghiul la care vor fi sta roţile faţă de sol, capota, bara din faţă, elementele aerodinamice, farurile, grilajul faţă, parbrizul, oglinzile retrovizoare, spoilerele, sistemul de sunet, portbagajul, bara din spate, stopurile, ţevile de eşapament, precum şi numărul de înmatriculare. Alternativ, pentru cei mai puţin răbdători, se vor putea instala body kit-uri complete.

NFS

NFS

În alta ordine de idei, EA şi Ghost Games au confirmat că noul Need for Speed va beneficia de un best test cu acces restrâns înainte de lansare. Pentru o şansă de a participa la acest beta test vă puteţi înscrie la această adresă folosind contul de dvs. de Origin: www.needforspeed.com/en_GB/beta-sign-up. Atenţie, beta-ul se va desfăşura doar pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One!

Need for Speed este aşteptat pe 3 noiembrie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

NFS

NFS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News