Need for Speed pentru PC a fost amânat!

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2015
Need for Speed pentru PC a fost amânat!

După ce ieri vă povesteam că noul Need for Speed urmează să intre într-o sesiune de testare beta pentru PlayStation 4 şi Xbox One, PC-ul fiind omis, iată că astăzi primim şi motivaţia pentru această decizie. Astfel, echipa producătoare a analizat foarte bine feedback-ul primit din partea comunităţii şi a decis să amâne versiunea pentru PC a jocului până în primăvara anului viitor.

Principalul motiv pentru care a fost luată această hotărâre este doleanţa fanilor ca noul Need for Speed să beneficieze de un framerate deblocat pe PC (adică să urce şi peste 30/60 de cadre pe secundă, dacă configuraţia sistemul o va permite). Pentru a îndeplini dorinţa majorităţii, Ghost Games a luat hotărârea de a amâna lansarea jocului şi a se dedica optimizării suplimentare a versiunii pentru PC. Pe lângă framerate-ul deblocat, producătorii promit că NFS pentru PC va beneficia şi de efecte grafice îmbunătăţite, graţie hardware-ului superior caracteristic platformei PC.

De asemenea, fiind vorba despre un joc conectat în permanenţă la Internet, toate aceste modificări au nevoie de perioade îndelungate de testare (de unde şi necesitatea de a realiza un beta test pe console) pentru a asigura o experienţă de joc fără probleme pentru toate platformele pe care va fi lansat noul NFS.

Din fericire, amânarea suferită de ediţia pentru PC nu afectează lansarea noul Need for Speed pe console: acesta va fi disponibil pe 3 noiembrie 2015 (America de Nord) şi 5 noiembrie 2015 (Europa şi restul lumii) în versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Fanii seriei de pe PC vor fi nevoiţi să aştepte până în primăvara lui 2016.

NFS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News