Need for Speed soseşte pe PC în martie

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2016
Need for Speed soseşte pe PC în martie

Electronic Arts a confirmat că noul joc Need for Speed al studioului Ghost Games va fi, în sfârşit, lansat pentru PC la începutul acestei primăveri. Mai exact, noul Need for Speed va fi disponibil pentru PC începând cu 15 martie 2016, abonaţii Origin Access urmând să aibă acces la o ediţie trial pe 10 martie 2016.

Producătorii de la Ghost Games promit că timpul de aşteptare suplimentar a meritat, Need for Speed pentru PC urmând să ofere o serie de avantaje faţă de ediţiile pentru console ale jocului. În primul rând, framerate-ul va fi deblocat, iar rezoluţia va putea fi împinsă până la 4K, în timp ce gameplay-ul va avea de câştigat de pe urma implementării posibilităţii de a schimba vitezele manual.

De asemenea, ediţia pentru PC a jocului va oferi suport pentru o selecţie de volane cu pedale de la producători precum Logitech, Thrustmaster şi Fanatec. Nu în ultimul rând, Need for Speed pentru PC va include update-urile Icons şi Legends, urmând ca update-ul Showcase să fie adăugat la scurt timp după lansare.

Need for Speed va fi lansat pentru PC pe 15 martie 2016. Ediţiile de console ale jocului sunt deja disponibile pentru PlayStation 4 şi Xbox One. EA a promis că transmisia manuală va fi adăugată şi în versiunile NFS pentru console prin intermediul unui update viitor.

NFS

NFSNFS

NFSNFS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News