Need for Speed: The Run – Gamescom Trailer şi imagini

| 18.08.2011
Need for Speed: The Run - Gamescom Trailer şi imagini

Electronic Arts nu a ratat ocazia oferită de Gamescom 2011 pentru a lansa noi materiale promoţionale din viitorul joc al seriei Need for Speed – NFS: The Run. Noul Need for Speed pune jucătorii în pielea lui Jack, un personaj misterios ce trebuie să câştige o cursă care se desfăşoară pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii (de la vest către est), pentru a intra în posesia unui impresionant premiu de 25 de milioane de dolari.

După ce la E3 am putut admira decorurile urbane ale jocului şi acum puţin timp au fost dezvăluite cursele ce urmează să se desfăşoare în deşert, trailerul lansat cu ocazia Gamescom 2011 pune accentul pe zonele înzăpezite pe care jucătorul va fi nevoit sa le parcurgă pentru a câştiga întrecerea din NFS: The Run. De asemenea, noul trailer lasă de înţeles că în noul Need for Speed vor fi introduse şi mecanici de joc noi: evenimente neprevăzute (precum o avalanşă), capabile să elimine concurenţii din cursă.

Mai jos puteţi admira şi noi capturi de ecran din Need for Speed: The Run, jocul urmând a fi lansat în această toamnă, pe 18 noiembrie 2011 în cazul Europei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News