Need for Speed – trailer nou: cinci moduri de a juca

Autor: Cosmin Aionita | 04.09.2015
Need for Speed – trailer nou: cinci moduri de a juca

Electronic Arts a lansat un nou trailer pentru Need for Speed, cel mai nou joc al seriei ce va fi lansat în această toamnă. De această dată, este vorba despre cele cinci moduri în care vei putea câştiga reputaţie în jocul celor de la Ghost Games: speed (curse de viteză), style (trucuri, gymkhana, drift-uri), build (personalizarea maşinii atât din punct de vedere vizual, cât şi mecanic), crew (îndeplinirea de obiective alături de prieteni) şi outlaw (provocarea de pagube în oraş, întreceri şi confruntări cu poliţia etc.).

Need for Speed va oferi cele mai avansate opţiuni de personalizare a maşinilor din întreaga serie, va fi inspirat din cultura urbană de ”street racing” si se va desfăşura într-un mediu de joc deschis, pe timp de noapte. Jocul va beneficia de un fir narativ puternic, ce va fi expus prin intermediul secvenţelor cinematice live action (cu actori reali).

Need for Speed este realizat de studioul Ghost Games şi va fi disponibil începând cu 3 noiembrie 2015 (în America de Nord) şi 5 noiembrie 2015 (în Europa), pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

NFS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News