Need for Speed Unbound Volume 5 se lansează săptămâna aceasta

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2023
Need for Speed Unbound Volume 5 se lansează săptămâna aceasta
Foto: Electronic Arts

Need for Speed Unbound se pregătește de lansarea unui nou update consistent – Volume 5 – ce urmează să fie disponibil începând cu 12 octombrie 2023. Vol. 5 promite noi mașini, design-uri, echipamente, opțiuni de personalizare și multe altele.

Acest nou “volum” vine cu un Speed Pass nou, aducând 75 de rank-uri gratuite cu estetică retro caleidoscopică și personalizări disponibile, precum și puternicul Buick Grand National GNX (1987) pentru piloții care ating nivelul 50. Jucătorii pot, de asemenea, să accepte provocarea de a obține 25 de „near misses” în orice BMW, în timp ce sunt urmăriți de polițiști, pentru a debloca noul BMW M2 Coupé Turbo (2023).

Unbound Volume 5
Foto: Electronic Arts

În plus, noile pachete de conținut premium vor fi disponibile în magazin, inclusiv înfricoșătorul „Trick or Street Swag Pack”, care dă viață legendarului MINI John Cooper Works Countryman ’17 personalizat, plus un set de echipament, o mască Skeleton Head, un efect special vizual, un claxon exclusiv și multe altele.

Unbound Volume 5
Foto: Electronic Arts

Lista conținutului din Need for Speed Unbound Volume 5:

  • Toate cele 14 Linkups: Jucătorii se pot confrunta în toate cele 14 Linkup-uri din Vol. 3 și Vol. 4 – arătând de ce sunt în formă maximă pe stradă, concurând în peste patru runde cu cascadorii epice și condus eroic. Jucătorii care contribuie cel mai mult vor primi titlul de MVP, oferit în locații precum Ferma eoliană Yams, terenul de golf Marigold și cariera Jefferson.
  • Speed Pass actualizat: Vol. 5 oferă un Speed Pass nou, care aduce 75 de ranguri cu estetică retro caleidoscopică și personalizări gratuite – atinge rangul 50 pentru a conduce Buick Grand National GNX (1987).
  • Noi provocări: Îndeplinește provocarea de a obține 25 de „near misses” în orice BMW în timp ce ești urmărit de polițiști pentru a debloca Noul BMW M2 Coupé (2023). Jucătorii își pot construi un renume acceptând noi provocări zilnice, săptămânale și One Shot Challenges pentru a câștiga XP și fonduri in-game.
  • Magazin in-game: Trei noi pachete de conținut premium pentru personalizare și estetică, care includ automobile noi, design-uri pentru acestea, efecte vizuale și multe altele, vor fi disponibile în magazinul in-game: Trick or Street Swag Pack, Volkswagen Beetle (1963) Legendary Custom Pack și Vol.5 Customs Pack
  • Recompensă pentru abonații EA Play: Abonații EA Play se vor bucura de recompensa Epic Custom Mercury Cougar (1967).

Need for Speed Unbound este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Update-ul Vol. 5 va fi lansat pe 12 octombrie.

Unbound Volume 5
Foto: Electronic Arts

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News