Next Car Game devine Wreckfest şi primeşte multiplayer

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 06.10.2014
Next Car Game devine Wreckfest şi primeşte multiplayer

Mai ţineţi minte Next Car Game, proiectul celor de la BugBear Entertainment ce-şi propunea să revitalizeze feeling-ul şi gameplay-ul caracteristice vechii serii Flatout? Ei bine, Next Car Game a ajuns de ceva vreme în programul Early Access de pe Steam, build-ul #6 al jocului fiind abia lansat. Cea mai importantă modificare adusă este noul titlu oficial al jocului: Next Car Game se numeşte acum Wreckfest!

Wreckfest

WreckfestWreckfest

În plus, noul build de Wreckfest a primit şi o componentă multiplayer, ce permite ca până la 18 jucători să abordeze împreună următoarele moduri de joc: Racing, Demolition Derby, Deathmatch şi Team Deathmatch. Echipa de la BugBear intenţionează să crească numărul maxim de jucători la 24, însă va mai dura până codul de reţea al jocului va fi îmbunătăţit.

Noul build al jocului aduce şi un nou circuit: Speedway, precum şi un nou model de maşină: European Coupe. Pentru a exemplifica toate aceste noutăţi, BugBear a oferit şi noi imagini din proaspăt botezatul Wreckfest, pe care le puteţi admira în cadrul acestui articol.

Wreckfest este disponibil pentru PC via Steam Early Access la preţul de 23,99€.

Wreckfest

WreckfestWreckfest

WreckfestWreckfest

Urmărește Go4Games.ro pe Google News