NHL 23, anunțat oficial. Ce aduce nou jocul de hochei de la EA Sports

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2022
NHL 23, anunțat oficial. Ce aduce nou jocul de hochei de la EA Sports
Foto: EA Sports

Electronic Arts își propune să reunească fanii hocheiului cu ajutorul viitorului NHL 23, descris drept “cea mai autentică și imersivă versiune a NHL de până acum”, disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One începând cu 14 octombrie 2022.

NHL 23 promit să fie mai distractiv atunci când este jucat împreună cu alții și va aduce un nou nivel de interacțiune prin introducerea opțiunii de matchmaking cross-platform, în noiembrie 2022: jucătorii cu console din aceeași generație vor avea posibilitatea să joace împreună în modurile World of Chel și Hockey Ultimate Team (HUT).

Cu ajutorul motorului grafic Frostbite, NHL 23 le promite fanilor noi niveluri de autenticitate, cu actualizări în materie de gameplay, care includ peste 500 de animații de playmaking în ultimele momente ale meciului, arene dinamice și atmosferă, opțiuni avansate de personalizare și noi moduri de a juca HUT, incluzând aici introducerea Echipelor Naționale feminine IIHF în HUT, cei mai buni jucători, atât ale echipelor feminine cât și masculine alăturându-se line-up-ului.

De asemenea, EA Sports a dezvăluit cei doi sportivi care vor apărea pe coperta NHL 23, reprezentând noua generație a talentelor din hochei – Trevor Zegras, jucătorul-fenomen al Anaheim Ducks, și Sarah Nurse, din echipa națională a Canadei, prima femeie care apare pe coperta jocurilor NHL.

Sarah Nurse, membră a echipei naționale de hochei a Canadei, a spus:

Este o onoare să fiu prima femeie de pe coperta francizei EA SPORTS NHL. Hocheiul este un joc pentru toată lumea și mă bucur că NHL 23 recunoaște diversitatea și inclusivitatea acestui sport. Sper ca reprezentarea femeilor într-un sport atât de popular va ajuta fetele din întreaga lume să realizeze că își pot găsi locul și în hochei.

Trevor Zegras, Anaheim Ducks, a menționat:

Din perspectiva cuiva care a jucat EA SPORTS NHL încă de mic, este un vis devenit realitate să fiu pe coperta din acest an, alături de Sarah. Abia aștept să joc ediția din acest an alături de prieteni și coechipieri și să văd că fanii folosesc mișcarea mea Michigan flip pass, pe care echipa EA SPORTS a introdus-o în joc.

În premieră, membrii echipelor naționale feminine ale Federației Internaționale de Hochei pe Gheață pot concura alături de jucătorii masculini în Hockey Ultimate Team – fanii își pot crea echipa de vis, alcătuită din cei mai buni jucători de hochei. După introducerea în joc anul trecut, echipele naționale vor continua să dețină un rol important în NHL 23, întrucât jucătorii echipelor naționale vor avea atât carduri de bază, cât și carduri master încorporate în evenimentele HUT. Mai mult, jucătorii pot concura într-o multitudine de teme noi care alternează în modul HUT Rivals. NHL 23 introduce și trei secțiuni suplimentare de Premii HUT Rivals, bazate pe victorii sau serii de victorii.

Mike Inglehart, Creative Director în cadrul EA Vancouver, a adăugat:

Având în vedere că jocul în echipă este focusul principal, franciza NHL a fost mereu mai distractivă alături de prieteni, iar ediția din acest an va aduce jucătorii împreună în noi moduri. De la prezența mai multor jucătoare în joc la introducerea opțiunii de matchmaking cross-platform, NHL 23 reflectă comunitatea din ce în ce mai mare a hocheiului și subliniază faptul că este un sport de echipă.

Pentru al doilea an consecutiv, NHL este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite și dispune de un nou nivel de imersiune la nivel vizual. De la ovații electrizante precum OT Winner, Hat Trick sau Shootout, la arene zgomotoase cu niveluri revizuite de Crowd Awareness și Moment to Moment Reactions, NHL 23 promite cea mai autentică atmosferă in-game din istoria francizei. O nouă serie de animații de degajare a pucului în ultimul moment al meciului (Last Chance Puck Movement) adaugă și mai mult dinamism în joc, cu peste 500 de noi animații de abordare, tactici de recuperare a pucului și un AI îmbunătățit pentru poziția portarului.

NHL 23 își propune să ducă la un nou nivel experiența socială prin introducerea opțiunii de matchmaking cross-platform, programată pentru luna noiembrie 2022. Lansarea acestei opțiuni pentru consolele din aceeași generație, pentru modurile World of Chel și HUT, va reduce timpul de așteptare și va crea mai puține loturi de jucători, astfel încât fanii să aibă mai multe opțiuni să se confrunte pe gheață.

NHL 23
Foto: EA Sports

De asemenea, modul Franchise revine în NHL 23 cu o varietate de opțiuni de personalizare, mai multe ca niciodată, adăugând un nou nivel de flexibilitate jocului, printre care modificări ale numărului de echipe, meciuri jucate, divizii, conferințe, runde de playoff, un plafon al salariilor din ligă și multe altele.

NHL va continua să suporte migrarea conținutului HUT, pentru a le oferi jucătorilor continuitate la schimbarea consolelor de diferite generații. În urma actualizării din noiembrie, jucătorii care încep să joace NHL 23 pe PlayStation 4 sau Xbox One vor avea opțiunea de a-și transfera echipa HUT și progresul realizat până în acel moment pe platformele next-gen PlayStation 5 sau Xbox Series X|S.

NHL 23
Foto: EA Sports

Fanii care precomandă NHL 23 vor primi conținut in-game bonus. Ediția NHL 23 X-Factor include versiunile jocului pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 sau Xbox One și Xbox Series X|S, acces prioritar cu trei zile mai devreme, 4600 de Puncte NHL, un pachet HUT X-Factor Player Choice, un Starter Pack HUT X-Factor Power-Up, un Choice Pack X-Factor Women’s HUT, cinci deblocări World of Chel X-Factor Zone Ability, două deblocări Be A Pro X-Factor Slot, XP Boost și bonusuri Trait Points, dar și un tricou World of Chel, semnat de Sarah Nurse.

Dezvoltat de EA Vancouver și EA București, NHL 23 va fi disponibil pe 14 octombrie 2022 pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News