Noul Need for Speed va necesita o conexiune permanentă la Internet

Autor: Cosmin Aionita | 01.06.2015
Noul Need for Speed va necesita o conexiune permanentă la Internet

Electronic Arts a confirmat că va lansa un nou titlu Need for Speed în toamna acestui an, primul teaser dezvăluind ca va fi vorba de un urmaş spiritual al subseriei Underground, bazat pe curse ilegale pe timp de noapte. Mai mult, la dezvoltarea noului joc NFS îşi aduce aportul şi proaspăt deschisa filială a studioului Ghost Games din Bucureşti, România.

Cu alte cuvinte, noul Need for Speed părea să fie exact ceea ce îşi doresc fanii de la această serie. Ei bine, Electronic Arts a scos în vileag un amănunt ce s-ar putea să ruineze acest vis frumos: noul titlu NFS va necesita o conexiune permanentă la Internet pentru a putea fi jucat. Dezvăluirea s-a produs prin intermediul contului oficial de Twitter al seriei Need for Speed, motivaţia fiind simplă: partea narativă a jocului va putea fi traită alături de prieteni.

Electronic Arts continuă să creadă în formula jocurilor conectate în permanenţă la Internet, în ciuda faptului că propriul SimCity a suferit enorm de pe urma acestei decizii, iar consola Xbox One a pierdut o cotă de piaţă semnificativă din cauza strategiei iniţiale “always online” gândite de Microsoft.

Noul Need for Speed va oferi opţiuni avansate de personalizare a maşinilor, va fi inspirat din cultura “street racing”, va utiliza o lume de joc deschisă, acţiunea urmând să se desfăşoare noaptea, şi va beneficia de un fir narativ puternic.

Need for Speed va fi lansat în toamna lui 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News