Onrush a primit trailere noi

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2018
Onrush a primit trailere noi

Codemasters a publicat un nou trailer pentru Onrush, pe care îl puteti viziona în continuare. De această dată, este pus accentul pe latura haotică a jocului, participanţii la întrecere fiind încurajaţi să-şi elimine adversarii prin deja clasicele Takedown-uri. De asemenea, în clipurile de mai jos, producătorii de la studioul Codemasters din Cheshire (fostul Evolution Studios, responsabil pentru seria Motorstorm şi DriveClub) oferă detalii suplimentare despre modurile de joc din Onrush, despre traseele care vor fi incluse în joc şi multe altele.

Gândit pentru a prioritiza distracţia în detrimentul realismului, Onrush nu va pune accentul pe cursele propriu-zise, poziţia ocupată în clasament pălind în comparaţie cu stilul în care conduci: cascadoriile imposibile şi eliminarea oponenţilor prin takedown-uri spectaculoase îţi vor umple bara de RUSH, care, odată activată, va conferi o forţă inimaginabilă propriului vehicul, capabilă să distrugă, literalmente, întreaga concurenţă de pe traseu. În Onrush veţi putea conduce atât maşini de teren, cât şi motociclete.

Onrush poate fi acum precomandat prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,90 lei, în timp ce ediţia Deluxe poate fi precomandată în schimbul a 349,90 lei.

Onrush va fi lansat pe 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC a jocului va fi disponibilă mai târziu.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News