Onrush se pregăteşte de Open Beta

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2018
Onrush se pregăteşte de Open Beta

Codemasters a dezvăluit perioada în care se va desfăşura sesiunea de testare Open Beta pentru jocul de curse arcade Onrush. Astfel, cei interesaţi vor putea participa la acest beta test începând de joi, 17 mai 2018 (de la 16:00, ora României), şi până luni, 21 mai (la 12:00, ora României). Jucătorii care au plasat deja o precomandă pentru una dintre ediţiile digitale ale jocului prin intermediul PlayStation Store vor primi acces prioritar la această sesiune de testare beta încă de marţi, 15 mai 2018.

Participanţii la Open Beta vor trece printr-o secţiune de tuturorial, urmând a putea încercă, după completarea acesteia, modul Superstar Practice, precum şi modurile multiplayer online The Stampede (confruntări 6vs6), Overdrive şi Countdown. Modul Superstar Practice va putea fi abordat atât solo, caz în care se va putea folosi şi Photo Mode-ul integrat în joc, cât şi cooperativ, cu prietenii.

Onrush

OnrushOnrush

În acest beta, vor fi disponibile două circuite: Big Dune Beach şi Crater Lake, cu o varietate de condiţii meteo şi perioade ale zilei în care pot fi abordate, şi pe care vor putea fi încercate patru clase de vehicule: Blade, Vortex, Interceptor şi Titan.

Onrush poate fi acum precomandat prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,90 lei, în timp ce ediţia Deluxe poate fi precomandată în schimbul a 349,90 lei.

Onrush va fi lansat pe 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC a jocului va fi lansată mai târziu.

OnrushOnrush

OnrushOnrush

OnrushOnrush

OnrushOnrush

Urmărește Go4Games.ro pe Google News