Onrush – trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2018
Onrush - trailer şi imagini noi

Codemasters a lansat un nou trailer pentru Onrush, jocul de curse arcade dezvoltat de studioul Codemasters din Cheshire (fostul Evolution Studios, responsabil pentru seria Motorstorm şi DriveClub). De asemenea, în galeria de mai jos, aveţi ocazia de a admira cele mai noi imagini din Onrush.

Gândit pentru a prioritiza distracţia în detrimentul realismului, Onrush nu va pune accentul pe cursele propriu-zise, poziţia ocupată în clasament pălind în comparaţie cu stilul în care conduci: cascadoriile imposibile şi eliminarea oponenţilor prin takedown-uri spectaculoase îţi vor umple bara de RUSH, care, odată activată, va conferi o forţă inimaginabilă propriului vehicul, capabilă să distrugă, literalmente, întreaga concurenţă de pe traseu. După cum puteţi observa şi în trailer-ul de mai sus, asemenea mai vechilor titluri Motorstorm, în Onrush veţi putea conduce atât maşini de teren, cât şi motociclete.

Onrush poate fi acum precomandat prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,90 lei, în timp ce ediţia Deluxe poate fi precomandată în schimbul a 349,90 lei. Cei care aleg să plaseze o astfel de precomandă vor primi acces la sesiunea de testare beta ce va avea loc în cursul lunii mai 2018.

Onrush va fi lansat pe 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC a jocului va fi lansată mai târziu.

Onrush

OnrushOnrush

OnrushOnrush

Urmărește Go4Games.ro pe Google News