Primul gameplay trailer pentru WRC 10 FIA World Rally Championship

Autor: Cosmin Aionita | 26.05.2021
Primul gameplay trailer pentru WRC 10 FIA World Rally Championship
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon a publicat primul trailer cu secvențe de gameplay din WRC 10 FIA World Rally Championship, prezentând astfel și unul dintre noile raliuri ce vor fi adăugate în joc: competiția de profil din Croația.

Ediție aniversară a seriei de jocuri cu raliuri

Noul joc WRC 10 se dorește a fi o ediție aniversară a seriei, ce va oferi un mod-retrospectivă, prin intermediul căruia jucatorii vor avea ocazia de a retrăi 19 dintre event-urile ce au scris istoria Campionatului Mondial de Raliuri. Aceste probe speciale vor testa talentul de șofer al jucătorilor, impunând condiții specifice fiecărei ere. Astfel, vor fi adăugate șase “raliuri istorice”, incluzând legendarul Raliu Acropole (din Grecia), dar și Rallye Sanremo (din Italia), precum și 20 de modele legendare de mașini din istoria World Rally Championship (Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi și Toyota).

Producătorii de la studioul KT Racing promit și o îmbunătățire a comportamentului mașinilor, a fizicii bolizilor, pentru o experiență și mai realistă. Controlul forțelor aerodinamice, al motoarelor turbo și al frânelor va primi o atenție specială, devenind mai autentic, indiferent de suprafața pe care vor avea loc întrecerile. Sistemul de redare audio va fi îmbunătățit, la rândul său, în această continuare a seriei WRC.

WRC 10 FIA World Rally Championship va fi lansat pe 2 septembrie 2021, în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC (atât prin Steam, cât și prin Epic Games Store).

Sursa: Nacon YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News