Pro Evolution Soccer 2013 – noi secvenţe de gameplay

| 18.07.2012
Pro Evolution Soccer 2013 – noi secvenţe de gameplay

Konami a lansat un nou trailer pentru Pro Evolution Soccer 2013, inspirat fără doar şi poate din evenimentele ce au avut loc în această vară la Euro 2012. Secvenţele video de mai jos prezintă mai multe dintre naţionalele şi fotbaliştii prezenţi la Campionatul European de fotbal din Ucraina şi Polonia, dintre care pot fi enumeraţi Mario Balotelli, Andrea Pirlo sau Cristiano Ronaldo (jucătorul ales sa promoveze anul acesta PES 2013).

Pro Evolution Soccer 2013 va aduce o serie de modificări de fineţe (viteza driblingurilor a fost redusă, s-a introdus posibilitatea de a realiza un-doi-uri, comportamentul portarilor a fost îmbunătăţit etc.), precum si un nou sistem de inteligenţă artificială, botezat ProActive AI, menit să favorizeze atât realismul, cât şi controlul cât mai exact. O altă noutate importantă este PlayerID, care va scoate în evidenţă calităţile specifice fiecărui fotbalist de pe teren.

Pro Evolution Soccer 2013 va fi lansat în aceasta toamnă, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Nintendo Wii şi Nintendo 3DS.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News