Pro Evolution Soccer 2016 cu Neymar în prim plan

Autor: Cosmin Aionita | 11.06.2015
Pro Evolution Soccer 2016 cu Neymar în prim plan

Konami a dezvăluit în sfârşit Pro Evolution Soccer 2016, primul anunţ oficial fiind dedicat fotbalistului ce se va regăsi pe coperta jocului: Neymar Jr., atacantul echipei FC Barcelona şi căpitanul naţionalei Braziliei. În acest sens, a fost lansat şi un scurt teaser trailer, pe care îl puteţi urmări mai jos. Conform acestuia, dezvăluirea completă a jocului va avea loc mâine, 12 iunie 2015.

Neymar Jr. a fost ales pentru a fi figura reprezentativă a jocului PES 2016 în urma celui mai bun sezon al său din carieră: echipa sa de club, FC Barcelona, a câştigat atât campionatul, cât şi Cupa Regelui în Spania, şi a triumfat în UEFA Champions League, cea mai importantă competiţie europeană intercluburi. La fel ca în ultimii ani, atât UEFA Champions League, cât şi UEFA Europa League vor fi reproduse în detaliu în PES 2016, Konami păstrând drepturile pentru aceste două competiţii.

Pro Evolution Soccer 2016 va fi lansat, cel mai probabil, în toamna acestui an, platformele pe care va fi publicat jocul nefiind confirmate încă.

PES 2016

Urmărește Go4Games.ro pe Google News