Project CARS 2 are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2017
Project CARS 2 are dată de lansare!

Bandai Namco Entertainment şi Slightly Mad Studios au anunţat că mult aşteptatul simulator de curse Project CARS 2 va fi lansat, la nivel mondial, pe 22 septembrie 2017. Cu această ocazie a fost oferit şi un nou trailer pentru Project CARS 2, care prefaţează şi prezenţa jocului la E3 2017, unde vizitatorii vor avea ocazia să încerce un demo.

Project CARS 2 a fost dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la cei mai înflăcăraţi fani ai sporturilor cu motor, oferind posibilitatea de a concura la bordurile mai multor categorii de bolizi, în cadrul celor mai importante campionate ale prezentului şi ale trecutului. Fie că este vorba de modelele nemuritoare din epoca de aur a curselor, de cele mai noi prototipuri sau de maşinile GT3, Project CARS 2 face posibilă întrecerea lor laolaltă în cadrul unei singure curse sau al unui campionat, jocul urmărind şi înregistrând poziţia ocupată de jucător la finalul cursei atât în clasamentul general, cât şi în cel aferent clasei de vehicule selectate.

Jocul va beneficia şi de o nouă abordare atunci când vine vorba de modul de Carieră. Astfel, piloţii virtuali pot începe pilotând karturi şi pot evolua de la o clasă de vehicule la alta până ajung să concureze în cele mai prestigioase campionate. Dacă nu vor să urmeze această traiectorie clasică, jucătorii pot alege să debuteze direct în oricare clasă doresc, unde pot petrece unul sau mai multe sezoane în acelaşi campionat. Cu nouă discipline diferite din care pot alege, jucătorii vor avea parte de o carieră bogată şi plină de provocări.

De asemenea, producătorii promit grafică de ultimă generaţie, simulare fizică precisă, o nouă schemă de control îmbunătăţită pentru controllere, o simulare realistă a comportamentului pneurilor, precum şi un AI îmbunătăţit.

Project CARS 2 va fi lansat pe 22 septembrie 2017, în variante pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Project CARS 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News