Project CARS 2, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 22.09.2017
Project CARS 2, disponibil acum

Bandai Namco Entertainment a confirmat ca jocul Project CARS 2, cel mai recent proiect al producătorului Slightly Mad Studios, este disponibil începând de astăzi în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cu această ocazie, a fost lansat şi un trailer final al jocului, ce poate fi urmărit în continuare.

Project CARS 2 a fost dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la fanii sporturilor cu motor, oferind posibilitatea de a concura la bordurile mai multor categorii de bolizi, în cele mai importante campionate ale prezentului şi ale trecutului, în cadrul unui mod de Carieră extins. Producătorii promit grafică de ultimă generaţie, simulare fizică precisă, o nouă schemă de control îmbunătăţită pentru controllere, o simulare realistă a comportamentului pneurilor, condiţii meteo variabile, precum şi un AI îmbunătăţit.

Project CARS 2 este disponibil acum şi poate fi achizitionat din magazinele de profil din România la preţuri ce încep de la 219,90 lei (pentru PC), respectiv 249,90 lei (console), precum şi în format digital, prin intermediul Steam (PC), în schimbul a 59,99€, sau PlayStation Store (PS4), la preţul de 269,90 lei.

Project CARS 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News