Project CARS 2 – ediţii digitale disponibile la precomandă

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2017
Project CARS 2 - ediţii digitale disponibile la precomandă

Bandai NamcoEntertainment a anunţat că Project CARS 2, unul dintre cele mai aşteptate jocuri de curse ale anului, poate fi precomandat de acum şi în format digital. Astfel, fanii pot alege, pe lângă versiunile fizice (disponibile la precomandă şi în magazinele de specialitate din România), dintre două versiuni digitale:

Ediţia Standard: include, pe lângă jocul complet, DLC-ul Japanese Car Pack (oferă patru bolizi speciali de la producătorii Honda şi Nissan: Honda Euro Spec Civic Type-R, hot hatch-ul care a parcurs cea mai rapidă tură pe Nordschleife, Honda Project 2&4, care poate atinge fără probleme turaţii de 14.000 rpm, legendarul „Godzilla” Skyline GT-R (R32) Group A şi brutalul Nissan 280ZX IMSA GTX echipat cu motor twin-turbo V8). Această ediţie este disponibilă pe PS4 şi Xbox One la preţul de 69.99€ (269,90 lei pe PlayStation Store), respectiv pe PC la preţul de 59.99€.

Ediţia Deluxe: include, pe lângă jocul de bază, DLC-ul Japanese Car Pack şi Season Pass (acesta cuprinde cele patru pachete care vor extinde experienţa Project CARS 2 după lansare), respectiv DLC-ul Motorsport Pack (patru bolizi faimoşi din istoria sporturilor cu motor). Ediţia Deluxe este disponibilă pentru 99,99€ pe PS4 şi Xbox One (429,90 lei pe PlayStation Store), respectiv 89,99€ pe PC.

Câteva dintre maşinile suplimentare incluse în aceste ediţii pot fi admirate în noile imagini din Project CARS 2, disponibile în galeria de mai jos.

Project CARS 2 va fi lansat pe 22 septembrie 2017, în variante pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Project CARS 2Project CARS 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News