Project CARS 2 va beneficia de trei ediţii speciale

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2017
Project CARS 2 va beneficia de trei ediţii speciale

Slightly Mad Studios şi Bandai Namco Entertainment au dezvăluit ediţiile speciale ale jocului Project CARS 2, ce vor fi disponibile pe lângă pachetul standard. Astfel fanii care vor să obţină mai mult de la acest simulator auto vor putea alege între trei ediţii exclusive, ce vor fi disponibile la precomandă. Acestea sunt:

• Limited Edition: Include, pe lângă joc, o carcasă de metal, o serie de autocolante şi DLC-ul exclusiv Japanese Cars Pack. Acest pachet adaugă patru bolizi produsi de Honda şi Nissan: două maşini de curse cu un design special, un automobil concept şi un automobil de serie. Această ediţie va fi disponibilă la precomandă la acelaşi preţ cu ediţia standard, pornind de la 69,99€ pentru versiunile de PS4 şi Xbox One, respectiv 59,99€ pentru varianta de PC.

Project CARS 2

• Collector’s Edition: Include toate bonusurile din ediţia limitată, la care se adaugă un Art Book, Esport Live Pass, replica la scară 1/43 a bolidului McLaren 720S (ediţie Diecast, cu livery SMS-R Stealth Satin), Season Pass şi DLC-ul Motorsport Pack. Preţurile de precomandă al acestui pachet vor porni de la 159,99€ pentru versiunile de PS4 şi Xbox One, respectiv 149,99€ pentru PC.

Project CARS 2

• Ultra Edition: Limitat la doar 1000 de bucăţi disponibile în întreaga lume, include întreg conţinutul din ediţia de colecţie, cu excepţia modelului McLaren 720S la scară de 1/43, care este înlocuit cu o reproducere la scară 1/12 a Resin McLaren 720s. Ediţia Ultra mai adaugă un poster semnat, o şapcă exclusivă numerotată individual şi McLaren Sketchbook, cartea oficială care urmăreşte dezvoltarea modelului 720S (succesorul lui 650S, ce marchează începutul celei de-a doua generaţii de Super Series produse de McLaren Automotive) de la concept, la design şi până la producţie. Ultra Edition va fi disponibil în oferta anumitor parteneri la preţuri pornind de la 429,99€ pentru versiunile PS4 şi Xbox One, respectiv 419,99€ varianta pentru PC.

Project CARS 2

Experienţa Project CARS 2 va fi extinsă prin pachete de conţinut nou, după lansarea jocului. Aceste DLC-uri pot fi achiziţionate în avans sub forma Season Pass-ului ce va fi disponibil la preţuri pornind de la 29,99€.

Project CARS 2 va fi lansat spre finalul anului 2017, în variante pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News