Project CARS 3, anunțat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 05.06.2020
Project CARS 3, anunțat oficial

Bandai Namco Entertainment a dezvăluit Project CARS 3, următorul episod al seriei de simulatoare auto de la Slightly Mad Studios. Jocul urmează să fie lansat în vara acestui an, atât pentru consolele PlayStation 4 și Xbox One, cât și pentru PC, prin Steam.

Producătorii promit, de această dată, ca peste 200 de modele de mașini vor fi incluse în Project CARS 3, alături de peste 140 de circuite, de pe tot mapamondul. Toate acestea vor beneficia de un ciclu dinamic zi-noapte, precum și de posibilitatea de a fi abordate în condiții meteo variabile, caracteristice tuturor celor patru anotimpuri.

Mod Carieră și personalizare vizuală în cel mai accesibil joc al seriei de până acum

Pentru prima oară în cadrul seriei, modul Carieră din Project CARS 3 va oferi jucătorilor posibilitatea de a pune bazele propriei colecții de mașini. De asemenea, acestor bolizi le vor putea fi aplicate upgrade-uri de performanță, prin intermediul montării de piese noi, autentice, ce vor afecta atât puterea, cât și manevrabilitatea mașinilor. Nu în ultimul rând, tot ca noutate pentru serie, mașinile vor putea fi personalizate la nivel vizual, cu ajutorul unor componente precum jante, cauciucuri, eleroane etc.

Project CARS 3

Project CARS 3 a fost realizat “sub bagheta” lui Paul Rustchynsky, același game director ce a supervizat și realizarea unor jocuri precum DriveClub, OnRush sau seria Motorstorm. Spre deosebire de Project CARS 2, producătorii promit că Project CARS 3 va fi cel mai accesibil joc al seriei, urmând să se adreseze tuturor categoriilor de jucători, indiferent de nivelul lor de pricepere într-ale jocurilor cu mașini. Noul titlu promite mai multe niveluri de assist-uri, un nou model de control dezvoltat special pentru controller, precum și manevrabilitate mai credibilă a mașinilor, dar și mai “fun”.

De asemenea, noul joc al seriei Project CARS promite o senzație de viteză mult mai pronunțată, simularea mai autentică a contactelor dintre mașini, accidente și un model de damage mai realist, dar și inteligență artificială îmbunătățită pentru ceilalți participanți la curse.

Project CARS 3 este așteptat în vara lui 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, și PC, prin Steam.

Surse: Bandai Namco Entertainment Europe, GameStar

Urmărește Go4Games.ro pe Google News