Project CARS a fost amânat din nou

Autor: Cosmin Aionita | 19.02.2015
Project CARS a fost amânat din nou

Cu doar o lună rămasă până la presupusa dată de lansare (la rândul ei apărută în urma unei amânări), Bandai Namco si studioul Slightly Mad Studios au decis să amâne din nou simulatorul Project CARS. Planificată iniţial pentru 20 martie 2015, lansarea jocului Project CARS va întârzia până pe 2 aprilie 2015, timpul suplimentar fiind folosit pentru finisări de ultim moment, după spusele producătorilor.

Project CARS a fost creat cu ajutorul direct al fanilor, care au contribuit atât cu feedback pe parcursul procesului de realizare a jocului, cât şi cu fondurile necesare pentru finanţarea dezvoltării acestui titlu. Pe baza sugestiilor venite dinspre comunitate, cei de la Slightly Mad Studios au reuşit să adauge numeroase elemente în Project CARS, jocul acoperind o arie largă a sporturilor cu motor, din care nu vor lipsi Formula 1, NASCAR, cursele de anduranţă europene sau Campionatului German de Turisme.

Project CARS

Slightly Mad Studios a reuşit să introducă în Project CARS cea mai largă selecţie de circuite găsită într-un astfel de joc pe parcursul ultimului deceniu. În Project CARS se vor regăsi circuite din toate colţurile lumii, pornind de la Australia, trecând prin Dubai, Belgia, Japonia, coasta de vest a Statelor Unite şi până în Regatul Unit al Marii Britanii; în total, producătorii promit peste 400 de kilometri de trasee.

Pe lângă integrarea condiţiilor meteorologice variabile şi a ciclului dinamic noapte/zi, Project CARS va oferi suport şi pentru alte tehnologii de ultimă oră: rezoluţii până la 12K, folosirea headset-ul de realitate virtuală Oculus Rift pentru PC sau a echivalentului Project Morpheus pentru PlayStation 4 şi streaming direct către tableta NVIDIA Shield. În plus, Project CARS va oferi suport pentru peste 40 de seturi de volane cu pedale şi alte periferice.

Project CARS va fi lansat pe 2 aprilie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News