Project CARS a fost amânat încă o dată

Autor: Cosmin Aionita | 12.03.2015
Project CARS a fost amânat încă o dată

După ce acum mai puţin de o lună era confirmată amânarea simulatorului Project CARS până în luna aprilie, iată ca avem parte de veşti noi din taberele Bandai Namco şi Slightly Mad Studios: apariţia pe piaţă a jocului studioului britanic a fost amânată încă o dată, de această dată până în luna mai a acestui an.

Potrivit producătorilor, Project CARS este finalizat în proporţie de 99,9%, însă acei 0,1% rămaşi le cam dau bătăi de cap, necesitând o perioadă de finisare mai extinsă decat fusese planificat iniţial. În continuare puteţi admira un hands on extins cu o versiune preliminară a jocului, clipul video de mai jos reunind mai multe curse din Project CARS, desfăşurate pe diferite circuite şi la bordurile mai multor maşini.

Project CARS a fost creat cu ajutorul direct al fanilor, care au contribuit atât cu feedback pe parcursul procesului de realizare a jocului, cât şi cu fondurile necesare pentru finanţarea dezvoltării acestui titlu. Pe baza sugestiilor venite dinspre comunitate, cei de la Slightly Mad Studios au reuşit să adauge numeroase elemente în Project CARS, jocul acoperind o arie largă a sporturilor cu motor, din care nu vor lipsi Formula 1, NASCAR, cursele de anduranţă europene sau Campionatului German de Turisme.

Slightly Mad Studios se laudă că Project CARS beneficiază de cea mai largă selecţie de circuite găsită într-un astfel de joc din ultimului deceniu. În Project CARS se vor regăsi circuite din toate colţurile lumii, pornind de la Australia, trecând prin Dubai, Belgia, Japonia, coasta de vest a Statelor Unite şi până în Regatul Unit al Marii Britanii; în total, producătorii promit peste 400 de kilometri de trasee.

Pe lângă integrarea condiţiilor meteorologice variabile şi a ciclului dinamic noapte/zi, Project CARS va oferi suport şi pentru alte tehnologii de ultimă oră: rezoluţii până la 12K, folosirea headset-ul de realitate virtuală Oculus Rift pentru PC sau a echivalentului Project Morpheus pentru PlayStation 4 şi streaming direct către tableta NVIDIA Shield. În plus, Project CARS va oferi suport pentru peste 40 de seturi de volane cu pedale şi alte periferice.

După cea mai recentă amânare, Project CARS este aşteptat la mijlocul lunii mai 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News