Project CARS a primit un trailer nou

| 14.02.2014
Project CARS a primit un trailer nou

Iată că după anunţarea noului World of Speed, cei de la Slightly Mad Studios au oferit un nou trailer din Project CARS, simulatorul auto finanţat de comunitatea de fani ai jocului. Pe lângă prezentarea unor noi secvenţe de gameplay, trailer-ul confirmă din nou faptul că Project CARS va fi lansat în cursul lui 2014.

Project CARS se doreşte a fi un simulator cât se poate de serios: obiectivul producătorilor este ca jucătorii să plece de la simplele întreceri de kart-uri, să treacă prin cursele cu maşini exotice, şi să sfârşească drept un pilot profesionist (de raliu, touring cars sau bolizi de Formula 1). Producătorii au licenţiat 60 de maşini pentru acest joc, peste 35 de circuite urmând a fi incluse în Project CARS (inclusiv reproduceri ale unor trasee reale).

Project CARS foloseşte o versiune adusă la zi a engine-ului Madness (acelaşi din seria NFS: Shift), fiind eliminate însă toate problemele legate de controlul cu răspuns întârziat caracteristic acestor jocuri. Mai mult, partea grafică a fost serios îmbunătăţită, fiind adăugat suport pentru tehnologiile moderne precum DirectX 11.

Project CARS va fi lansat în toamna lui 2014, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Wii U. Jocul va oferi suport şi pentru SteamOS.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News