Project CARS are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 05.09.2014
Project CARS are dată de lansare!

După ce Ryse: Son of Rome a primit o dată de lansare în cursul zilei de ieri, singurele jocuri din 2014 asupra cărora mai plana o umbră de îndoială erau versiunea next gen a deja celebrului Grand Theft Auto V, precum şi simulatorul auto Project CARS de la Slightly Mad Studios.

Dacă informaţiile referitoare la o eventuală dată de lansare pentru noua ediţie a GTA V încă se lasă aşteptate, iată că am primit informaţiile mult aşteptate referitoare la Project CARS: simulatorul celor de la Slightly Mad va fi lansat pe 18 noiembrie 2014 (în America de Nord) şi 21 noiembrie 2014 (în Europa).

Project CARS este un joc cu maşini aparte, fiind produs cu ajutorul finanţării oferite de comunitate, care s-a implicat activ şi în procesul de dezvoltare, furnizând feedback permanent către realizatori.

Project CARS a fost gândit drept un simulator serios: jucătorii vor avea ocazia să pornească de la simplele întreceri de kart-uri, să treacă prin cursele cu maşini exotice, şi să sfârşească drept un pilot profesionist (de raliu, touring cars sau bolizi de Formula 1).

Project CARS va fi disponibil iniţial pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, o versiune pentru Nintendo Wii U urmând să fie lansată în 2015.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News