Project CARS – gameplay şi detalii noi

Autor: Cosmin Aionita | 29.01.2015
Project CARS – gameplay şi detalii noi

Cei de la Slightly Mad Studios au decis să dezvăluie noi detalii legate de simulatorul lor Project CARS, oferind o versiune jucabilă pentru PlayStation 4 mai multor publicaţii de profil. Spre exemplu, mai jos puteţi admira capturile realizate de Veni Vedi Vici, site specializat în domeniul simulatoarelor auto-moto. Concluziile redactorilor sunt îmbucurătoare: tranziţia de pe PC către PS4 s-a facut cu un compromis grafic minim, versiunea pentru consolă rulând la rezoluţie 1080p şi framerate de 60 de cadre pe secundă.

;

De asemenea, colegii de la PlayStation Access au realizat un clip pe baza acestei versiuni de test a jocului Project CARS pentru PlayStation 4, dezvăluind, prin intermediul materialului video de mai jos, numeroase detalii interesante despre titlul celor de la Slightly Mad Studios: câte locaţii şi circuite vom regăsi în joc (multe!), câte maşini vom avea pe circuit în acelaşi timp sau care vor fi camerele prin intermediul cărora va putea fi urmarită acţiunea.

Project CARS a fost creat cu ajutorul direct al fanilor, care au contribuit atât cu feedback pe parcursul procesului de realizare a jocului, cât şi cu fondurile necesare pentru finanţarea dezvoltării acestui titlu. Pe baza sugestiilor venite dinspre comunitate, cei de la Slightly Mad Studios au reuşit să adauge numeroase elemente în Project CARS, jocul acoperind o arie largă a sporturilor cu motor, din care nu vor lipsi Formula 1, NASCAR, cursele de anduranţă europene sau Campionatului German de Turisme.

De asemenea, după cum am amintit şi mai devreme, Slightly Mad Studios a reuşit să introducă în Project CARS cea mai largă selecţie de circuite găsită într-un astfel de joc pe parcursul ultimului deceniu. În Project CARS se vor regăsi circuite din toate colţurile lumii, pornind de la Australia, trecând prin Dubai, Belgia, Japonia, coasta de vest a Statelor Unite şi până în Regatul Unit al Marii Britanii; în total, producătorii promit peste 400 de kilometri de trasee.

Pe lângă integrarea condiţiilor meteorologice variabile şi a ciclului dinamic noapte/zi, Project CARS va oferi suport şi pentru alte tehnologii de ultimă oră: rezoluţii ce vor merge până la un ameţitor 12K, folosirea headset-ul de realitate virtuală Oculus Rift pentru PC sau a echivalentului Project Morpheus pentru PlayStation 4 şi streaming direct către tableta NVIDIA Shield. În plus, Project CARS va oferi suport pentru peste 40 de seturi de volane cu pedale şi alte periferice.

Project CARS va fi lansat pe 20 martie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Jocul va fi disponibil de asemenea şi într-o versiune pentru Nintendo Wii U, ce va fi lansată ulterior în cursul acestui an.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News