Project CARS – Gamescom 2014 Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 20.08.2014
Project CARS – Gamescom 2014 Trailer

Slightly Mad Studios au oferit, cu ocazia Gamescom 2014, un nou trailer pentru simulatorul auto Project CARS, acesta fiind disponibil mai jos. Recent, studioul a semnat un contract cu Bandai Namco, publisher-ul urmând să fie responsabil cu distribuţia la nivel global a versiunii fizice a jocului Project CARS.

De asemenea, cei de la Slightly Mad Studios au dezvăluit că ediţia pentru PlayStation 4 a jocului Project CARS va rula la rezoluţia 1080p, cu un framerate de 60 FPS şi va folosi setările corespondente presetului High din versiunea pentru PC (aceasta din urmă va beneficia însă şi de setări Ultra).

Project CARS se doreşte a fi un simulator cât se poate de serios: jucătorii vor avea ocazia să pornească de la simplele întreceri de kart-uri, să treacă prin cursele cu maşini exotice, şi să sfârşească drept un pilot profesionist (de raliu, touring cars sau bolizi de Formula 1).

Project CARS va fi lansat în noiembrie 2014, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunea pentru Nintendo Wii U a fost amânată până în 2015.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News