Project CARS – imagini din versiunea finală a jocului

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 22.04.2015
Project CARS – imagini din versiunea finală a jocului

După cum am anunţat deja, dezvoltarea simulatorului auto Project CARS a fost finalizată, apariţia pe piaţă a jocului fiind programată pentru data de 8 mai 2015 în Europa. Ce nu se ştia încă este că Slightly Mad Studios deja a făcut publică versiunea finală de PC pentru comunitatea de fani care a cotribuit financiar la realizarea jocului.

Astfel, nu a durat mult până când să-şi facă apariţia imaginile capturate din acestă variantă finală a jocului Project CARS, acestea putand fi admirate în cadrul acestui articol. Cel mai probabil, capturile au fost realizate folosind setările de calitate grafică maximă a jocului, cerinţele de sistem anunţate de Slightly Mad Studios regăsindu-se aici.

Project CARS

Project CARS a fost creat cu ajutorul direct al fanilor, care au contribuit atât cu feedback pe parcursul procesului de realizare a jocului, cât şi cu fondurile necesare pentru finanţarea dezvoltării acestui titlu. Pe baza sugestiilor venite dinspre comunitate, cei de la Slightly Mad Studios au reuşit să adauge numeroase elemente în Project CARS, jocul acoperind o arie largă a sporturilor cu motor, din care nu vor lipsi Formula 1, NASCAR, cursele de anduranţă europene sau Campionatului German de Turisme.

Slightly Mad Studios se laudă că Project CARS beneficiază de cea mai largă selecţie de circuite găsită într-un astfel de joc din ultimului deceniu. În Project CARS se vor regăsi circuite din toate colţurile lumii, pornind de la Australia, trecând prin Dubai, Belgia, Japonia, coasta de vest a Statelor Unite şi până în Regatul Unit al Marii Britanii; în total, producătorii promit peste 400 de kilometri de trasee.

Project CARS

Pe lângă integrarea condiţiilor meteorologice variabile şi a ciclului dinamic noapte/zi, Project CARS va oferi suport şi pentru alte tehnologii de ultimă oră: rezoluţii până la 12K, folosirea headset-ul de realitate virtuală Oculus Rift pentru PC sau a echivalentului Project Morpheus pentru PlayStation 4 şi streaming direct către tableta NVIDIA Shield. În plus, Project CARS va oferi suport pentru peste 40 de seturi de volane cu pedale şi alte periferice.

Project CARS se va lansa pe 8 mai 2015 în Europa şi pe 14 mai 2015 în America de Nord, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Project CARS

Project CARSProject CARS

Project CARSProject CARS

Project CARSProject CARS

Project CARSProject CARS

Project CARSProject CARS

Project CARSProject CARS

Project CARSProject CARS

Project CARSProject CARS

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News