Project CARS – imagini şi secvenţe de gameplay noi

| 13.01.2014
Project CARS - imagini şi secvenţe de gameplay noi

Cei de la Slightly Mad Studios (autorii seriei NFS Shift) au început anul furtunos, publicând o serie de imagini noi din Project CARS, simulatorul auto finanţat de comunitatea de fani ai jocului. Acestea confirmă câteva dintre noutăţile aduse jocului: cursele pe timp de noapte şi/sau ploaie, precum şi faptul că maşinile vor beneficia de damage. Puteţi admira noile imagini din Project CARS în galeria ataşată.

De asemenea, colegii de la Team VVV au realizat un clip de gameplay din Project CARS, prezentând proaspăt implementatul circuit Brands Hatch, folosind setările grafice maxime permise de joc.

Project CARS foloseşte o versiune adusă la zi a engine-ului Madness (acelaşi din seria NFS: Shift), fiind eliminate însă toate problemele legate de controlul cu răspuns întârziat caracteristic acestor jocuri. Mai mult, partea grafică a fost serios îmbunătăţită, fiind adăugat suport pentru tehnologiile moderne precum DirectX 11.

Project CARS se doreşte a fi un simulator cât se poate de serios: obiectivul producătorilor este ca jucătorii să plece de la simplele întreceri de kart-uri, să treacă prin cursele cu maşini exotice, şi să sfârşească drept un pilot profesionist (de raliu, touring cars sau bolizi de Formula 1). Producătorii au licenţiat 60 de maşini pentru acest joc, peste 35 de circuite urmând a fi incluse în Project CARS (inclusiv reproduceri ale unor trasee reale).

Project CARS va fi lansat în toamna lui 2014, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Wii U.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News