Project CARS – noi imagini impresionante!

| 08.02.2013
Project CARS – noi imagini impresionante!

Slightly Mad Studios a lansat o nouă serie de imagini din Project CARS, capturate de membrii comunităţii din cea mai recentă versiune a jocului. Una dintre noutăţile prezentate este includerea modelului Ford Focus RS 2009, prima maşină cu tracţiune integrală ce va fi inclusă în Project CARS. Puteţi admira toate imaginile noi în galeria ataşată acestui articol.

Project CARS

Project CARS este un titlu susţinut financiar de fani, Slightly Mad Studios folosind pentru joc o versiune adusă la zi a engine-ului Madness (acelaşi din NFS: Shift). Partea grafică a fost serios îmbunătăţită, fiind adăugat suport pentru DirectX 11.

Project CARS

Project CARS se doreşte a fi un simulator cât se poate de serios, ce va oferi numeroase discipline ale sportului cu motor: întreceri de kart-uri, curse cu maşini exotice, raliuri, competiţii de touring cars sau Formula 1. Până în acest moment, producătorii au licenţiat nu mai puţin de 60 de modele de maşini pentru acest joc, peste 35 de circuite urmând a fi incluse în Project CARS.

Project CARS

Project CARS va fi lansat la finele lunii noiembrie 2013, jocul fiind aşteptat atât pe PC, cât şi pe Xbox 360, PlayStation 3 şi Nintendo Wii U.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News