Project CARS – The Ultimate Driver Journey Trailer

| 24.04.2014
Project CARS - The Ultimate Driver Journey Trailer

Slightly Mad Studios au lansat un nou trailer din Project CARS, simulatorul auto finanţat de comunitatea de fani ai jocului. Acesta este realizat în totalitate cu ajutorul secvenţelor de gameplay din joc şi poate fi vizionat şi la rezoluţii mai înalte decât 1080p. De asemenea, prin intermediul acestui trailer, este confirmată perioada de lansare pentru Project CARS: luna noiembrie 2014.

Project CARS se doreşte a fi un simulator cât se poate de serios: obiectivul producătorilor este ca jucătorii să plece de la simplele întreceri de kart-uri, să treacă prin cursele cu maşini exotice, şi să sfârşească drept un pilot profesionist (de raliu, touring cars sau bolizi de Formula 1). Producătorii au licenţiat 60 de maşini pentru acest joc, peste 35 de circuite urmând a fi incluse în Project CARS (inclusiv reproduceri ale unor trasee reale).

Project CARS foloseşte o versiune adusă la zi a engine-ului Madness (acelaşi din seria NFS: Shift), fiind eliminate însă toate problemele legate de controlul cu răspuns întârziat caracteristic acestor jocuri. Mai mult, partea grafică a fost serios îmbunătăţită, fiind adăugat suport pentru DirectX 11, Oculus Rift sau SteamOS.

Project CARS va fi lansat în luna noiembrie a acestui an, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Wii U.

Project CARS

Urmărește Go4Games.ro pe Google News