Provocări și recompense pentru jucătorii de F1 23 în luna iulie

Autor: Cosmin Aionita | 01.07.2023
Provocări și recompense pentru jucătorii de F1 23 în luna iulie
Foto: EA Sports

Electronic Arts a confirmat primele provocări și item-uri gratuite pentru EA SPORTS F1 23, disponibile prin intermediul „F1 World”, noul hub din joc care le oferă piloților mai multe modalități de a se implica în sportul pe care îl iubesc, prin conținut zilnic, săptămânal și sezonier. Pe parcursul sezonului, F1 23 va oferi conținut nou prin intermediul scenariilor create în studio, curselor Multiplayer, Community Grand Prix-uri și provocărilor Hot Laps în care jucătorii vor putea concura.

Jucătorii pot câștiga recompense exclusive legate de sezonul 2023, cum ar fi ediții limitate ale design-urilor, căști de pilot, costume de curse și multe altele. În plus, toți jucătorii care se conectează în timpul weekendului dedicat Grand Prix-ului din Austria vor primi casca ediție specială a lui Max Verstappen pentru Grand Prix-ul de la Miami.

Căutăm constant mai multe oportunități pentru a colabora îndeaproape cu Formula 1 și cu echipele din Formula 1, iar F1 World ne permite să deblocăm acest potențial, creând provocări reale pentru a recompensa jucătorii cu obiecte exclusive, unice și gratuite, care pot fi folosite pe parcursul sezonului. F1 Replays este un pas uriaș către viitor, ce permite jucătorilor noștri să concureze în Grand Prix-ul anterior și să rescrie istoria, concurând pe o grilă identică.

– Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters

În fiecare lună, „F1 World” va găzdui o serie de provocări în joc care îi vor pune la încercare chiar și pe cei mai experimentați veterani. Pentru a lansa actualizările periodice de conținut și pentru a sărbători Grand Prix-ul din Austria din acest weekend, jucătorii pot concura într-o provocare de tipul cursă rapidă pe Red Bull Ring și pot primi imediat emblematicul design pentru monopost Oracle Red Bull Racing’s Miami Grand Prix pentru a-l folosi în modurile „F1 World” și My Team. Alte item-uri „F1 World” pot fi câștigate drept premii de bronz, argint sau aur în cadrul provocărilor, în funcție de timpul de tur.

Disponibil în a doua parte a lunii iulie, noul „F1 Replays” va permite piloților de F1 să-și demonstreze abilitățile, retrăind cursa precedentă și preluând controlul oricăruia dintre cei 20 de piloți într-o replică a Grand Prix-ului. Cu poziții pe grila de start identice cu cele stabilite pentru ziua cursei, jucătorii pot acum să-și arate abilitățile de a conduce pentru a vedea dacă pot egala sau îmbunătăți performanțele oricăruia dintre piloți. ‘F1 Replays’ va apărea în ‘F1 World’ după un weekend în care se desfășoară o cursă.

F1 23 iulie
Foto: EA Sports

„F1 World” este doar unul dintre modurile de joc captivante care îi așteaptă pe jucători atunci când se vor alinia la grila de start în F1 23, jocul oficial al FIA Formula One World Championship pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam).

Pe lângă faptul că pot concura pe toate circuitele din sezonul 2023 cu toate echipele și piloții, jucătorii pot trăi tensiunea Formula 1 în modul story „Braking Point 2”, pot experimenta intensitatea curselor datorită manevrabilității îmbunătățite pentru jucătorii care folosesc volan prin feedback-ul real al piloților de F1 și prin noua tehnologie Precision Drive pentru controllere și se pot conecta și concura cu piloți cu abilități similare datorită noului sistem de evaluare a siguranței care încurajează un mediu de curse corect și competitiv.

F1 23 iulie
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News