Reduceri de Valentine’s Day pe GOG. Jocul FlatOut, gratuit pentru o perioadă limitată

Autor: Cosmin Aionita | 15.02.2024
Reduceri de Valentine’s Day pe GOG. Jocul FlatOut, gratuit pentru o perioadă limitată
Foto: Bugbear Entertainment

Cu ocazia Valentine’s Day, Good Old Games (GOG.com) a dat startul unei noi campanii de reduceri. Astfel, până pe 21 februarie 2024, pe GOG veți găsi peste 4500 de jocuri și colecții la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă încă un joc gratuit – primul din seria FlatOut –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Flatout gratuit

FlatOut combină conceptul de curse auto cu cel de destruction derby, oferind nu mai puțin de 16 mașini, cărora le pot fi aplicate diverse upgrade-uri, și care suferă damage într-un mod realist, capabil să afecteze atât aspectul, cât și manevrabilitatea acestora. Bolizii pot fi pilotați pe 36 de circuite, bogate în tot felul de elemente destructibile.

Atenție însă: FlatOut mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 51 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News