RIDE 2 – dată de lansare şi bonusuri pentru precomenzi

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2016
RIDE 2 - dată de lansare şi bonusuri pentru precomenzi

Milestone, unul dintre cele mai importante studiouri dezvoltatoare de jocuri din Italia, a anunţat data de lansare oficială al următorului său titlu – RIDE 2. Astfel, cel de-al doilea joc al seriei RIDE îşi va face apariţia pe PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam) pe 7 octombrie 2016. Anunţul este acompaniat şi de un nou trailer ce poate fi urmărit în continuare, dar şi de începutul campaniei de precomenzi.

Cei care aleg să precomande RIDE 2 vor beneficia de următoarele bonusuri:

Suzuki Hayabusa 2015: Hayabusa vine din japoneză, se traduce ca şoim călător şi a devenit sinonimul vitezelor incredibile ce pot fi atinse de această motocicletă încă de la debutul său din 1999. Construit în jurul unui motor de 1340 cc cu răcire pe apă, Hayabusa atinge viteza de 100km/h în doar 3 secunde şi viteza de 200km/h în 7,3 secunde.  
Aprilia Tuono V4 Factory 2015: Versiunea de fabrică reprezintă un model evoluat al proiectului RSV4, proiectat şi construit pentru a fi cea mai rapidă motocicletă de curse. Acest model s-a vrut a fi veriga lipsă dintre un bolid de stradă şi o motocicletă care a câştigat Superbike Championship. Astfel, această Aprilia, combinată cu sistemul de administrare electronică APRC, extinde performanţa lui RSV4, devenind unul dintre cele mai rapide motociclete omologate din lume.
Pachetul cu 10 căşti moto: include cele mai cunoscute produse ale celor mai populari producători recunoscuţi la talie mondială, precum Nolan, X-Lite, Suomi sau AGV.

Cei care nu fac precomandă vor putea cumpăra acest pachet de conţinut suplimentar începând cu ziua lansării, pentru 3,99€.

RIDE 2 va fi lansat pe 7 octombrie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam).

Ride 2Ride 2

Ride 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News