Riders Republic PC Play Day – cum vei putea accesa gratuit jocul de la Ubisoft pe parcursul unei zile întregi

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2021
Riders Republic PC Play Day – cum vei putea accesa gratuit jocul de la Ubisoft pe parcursul unei zile întregi
Foto: Ubisoft

Finalul acestei luni va marca lansarea lui Riders Republic, jocul dedicat sporturilor extreme pregătit de Ubisoft. Pentru a oferi jucătorilor o șansa de a încerca Riders Republic înainte de a-l achiziționa, Ubisoft va organiza PC Play Day, o întreaga zi pe pacursul căreia doritorii vor putea accesa gratuit jocul prin intermediul platformei Ubisoft Connect.

PC Play Day pentru Riders Republic se va desfășura în intervalul 12 octombrie (de la ora 8:00 AM) și până pe 13 octombrie (la ora 8:00 AM), iar preload-ul este disponibil, prin Ubisoft Connect, chiar acum.

Riders Republic PC Play Day
Foto: Ubisoft

Pe parcursul acestei zile de test, jucătorii vor avea acces la cinci progresii din modul Carieră, ce vor putea fi abordate atât în mod single player, cât și multiplayer PvP. De asemenea, jucătorii vor putea concura și în toate modurile multiplayer:

  • Mass Race: întreceri între practicanții mai multor discipline sportive, în care vor putea fi implicați chiar și mai mult de 50 de jucători în același timp. Noi astfel de curse vor fi afișate aleatoriu pe harta la intervale de 30 de minute, iar PC Play Day va include trei curse diferite de tip Mass Race.
  • Versus Mode: Până la cinci prieteni se pot alătura fiecărui jucător în orice event din modul Carieră pentru a se întrece împreună.
  • Trick Battle: Meciuri de tip 6v6 în care membrii fiecărei echipei încearcă să execute cât mai multe trucuri și mișcări speciale pentru a strânge un punctaj cât mai mare.
  • Free for All: În cadrul acestui mod, un jucător poate provoca până la 11 alți oponenți pentru a concura împotriva acestora pe parcursul unui playlist cu event-uri.

Pentru a permite accesul cât mai rapid la mediul de joc din Riders Republic, versiunea oferită prin intermediul PC Play Day nu va include porțiunea de tutorial a jocului.

Riders Republic va fi lansat pe 28 octombrie 2021 și va beneficia de versiuni pentru consolele Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, precum și pentru PC și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News