Riders Republic va putea fi încercat gratuit începând de mâine

Autor: Cosmin Aionita | 20.10.2021
Riders Republic va putea fi încercat gratuit începând de mâine
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că Riders Republic, titlul multiplayer dedicat sporturilor extreme, va beneficia de o întreagă săptămână „de probă”, pe parcursul căreia jucătorii vor putea încerca gratuit patru ore din joc. Acest Trial Week va începe mâine, 21 octombrie 2021, și se va întinde până pe 27 octombrie, urmând să fie disponibil pe toate platformele: Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia, precum și pentru PC, prin Ubisoft Connect și Epic Games Store.

Săptămâna de probă pentru Riders Republic va oferi, pe parcursul celor patru ore de joc, acces gratuit la cinci progresii din modul Carieră, ce vor putea fi abordate atât în mod single player, cât și multiplayer PvP. De asemenea, jucătorii vor putea concura și în toate modurile multiplayer:

  • Mass Race: întreceri între practicanții mai multor discipline sportive, în care vor putea fi implicați chiar și mai mult de 50 de jucători în același timp. Noi astfel de curse vor fi afișate aleatoriu pe harta la intervale de 30 de minute, iar PC Play Day va include trei curse diferite de tip Mass Race.
  • Versus Mode: Până la cinci prieteni se pot alătura fiecărui jucător în orice event din modul Carieră pentru a se întrece împreună.
  • Trick Battle: Meciuri de tip 6v6 în care membrii fiecărei echipei încearcă să execute cât mai multe trucuri și mișcări speciale pentru a strânge un punctaj cât mai mare.
  • Free for All: În cadrul acestui mod, un jucător poate provoca până la 11 alți oponenți pentru a concura împotriva acestora pe parcursul unui playlist cu event-uri.

Progresul înregistrat în cadrul acestui Trial Week va putea fi păstrat și în versiunea completă și finală a jocului, disponibilă din 28 octombrie 2021, dacă jucătorul alege să o achiziționeze.

De asemenea, jucătorii sunt invitați să ia parte și la concursul Mad Challenge: o competiție multiplayer ce promite numeroase recompense pentru participanți. Condițiile de participare și formularul de înscriere pot fi accesate aici: https://ridersrepublic.com/madchallenge.

Nu vor lipsi edițiile speciale

După cum ne-au obișnuit și cu alte jocuri Ubisoft, Riders Republic va beneficia, la rândul său, de ediții speciale:

  • Gold Edition va include jocul de bază, alături de Year One Pass (include kit-uri exotice ce vor permite ca jucătorii să-și personalizeze echipamentul cu upgrade-uri exclusive pe parcursul următorului an, expansion-ul BMX Sport, dar și alt conținut exclusiv. Primele două kit-uri exotice, Rocket Bike și Rocket Ski, vor fi accesibile încă din momentul lansării.
  • Ultimate Edition va include atât jocul de bază, conținutul suplimentar oferit de Year One Pass, cât și patru pachete exclusive de item-uri cosmetice: Cosmic, Rainbow, Neon și Skull’n Style. Posesorii acestei ediții vor beneficia și de 20 de bilete de elicoptere pentru a atinge mai rapid obiectivele de interes de pe hartă.

Jucătorii care aleg să plaseze o precomandă pentru Riders Republic vor primi pachetul Bunny Pack, ce include un costum de iepuraș, o cască specială ce reprezintă un cap de iepuraș albastru și o vopsea specială „rainbow” pentru snowboard.

Riders Republic va fi lansat pe 28 octombrie 2021 și va beneficia de versiuni pentru consolele Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, precum și pentru PC și Google Stadia.

Riders Republic gratuit
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News