Steep: Road to the Olympics intră în Open Beta

Autor: Cosmin Aionita | 28.11.2017
Steep: Road to the Olympics intră în Open Beta

Ubisoft a dezvăluit că Steep: Road to the Olympics va beneficia de o sesiune Open Beta, disponibilă începând de astăzi, 28 noiembrie 2017 (serverele vor porni la 19:00, ora României), şi până pe 4 decembrie. Acest Open Beta va putea fi încercat de toţi jucătorii, atât pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One (unde va beneficia de îmbunătăţiri grafice în cazurile modelelor PS4 Pro şi Xbox One X), precum şi pe PC (Uplay şi Steam).

În acest beta, jucătorii vor putea participa la cinci probe: două dintre ele pe harta din Coreea de Sud (Downhill şi Big Air), celelalte trei urmând să se desfăşoare pe harta Japoniei (snowboard şi wingsuit). De asemenea, jucătorii vor putea explora o porţiune din harta deschisă a Japoniei.

Ca bonus, jucătorul care, la sfârşitul acestei perioade de beta, va termina în fruntea leaderboard-ului pentru proba Downhill va câştiga un bilet pentru Jocurile Olimpice de Iarnă ce vor avea loc în 2018, în Coreea de Sud.

Steep: Road to the Olympics este un expansion pack pentru Steep şi, în acelaşi timp, jocul oficial al Olimpiadei de iarnă de anul viitor. Acesta va fi lansat pe 5 decembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News