Steep – surpriza pregatită de Ubisoft pentru E3 2016

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2016
Steep - surpriza pregatită de Ubisoft pentru E3 2016

După cum o spune şi titlul, Steep este surpriza pregătită de Ubisoft pentru ediţia E3 din acest an. Este vorba despre un joc dedicat sporturilor de iarnă extreme, cum ar fi schiul sau snowboarding-ul. Pe lângă acestea, jucătorii vor avea la dispoziţie şi săriturile şi planarea cu ajutorul parapantelor sau a costumelor de zbor, mediul de joc fiind conceput pentru a oferi posibilităţi cât mai numeroase şi variate de a executa astfel de manevre.

Acţiunea se va desfăşura într-un mediu open world inspirat din munţii Alpi, unde jucătorii se vor putea întrece pentru a pune în scenă cele mai nebune cascadorii pe zăpadă. Bineînţeles, execuţiile spectaculoase vor putea fi partajate prin intermediul reţelelor de socializare, prin aceeaşi metodă urmând să poata fi trimise şi diferite challenge-uri către prieteni.

Steep este dezvoltat de studioul Ubisoft Annecy şi urmează să fie lansat în cursul lunii decembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. La scurt timp după lansare, jocului îi va fi adăugată o regiune suplimentară: Alaska.

SteepSteep

SteepSteep

SteepSteep

SteepSteep

SteepSteep

Steep

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News